Qui som

L’empresa familiar neix a finals dels anys 50 fundada per Sanitago Rocamora Jasan com a empresa de transport. A l’any 1985 passa a ser TRANS-MAT ROCAMORA S.L. participada pe’ls seus fills.

Ens dediquem principalment al transport de mercaderies i a la venta de materials de construcció. Disposem d’una flota de camions trailer i camions grua.

Les nostres instal·lacions es troben a Cornudella de Montsant (Priorat, Tarragona).

Visió i valors

Després d’una llarga trajectòria en el món del transport de mercaderies i materials de construcció, Trans-Mat Rocamora decideix obrir una botiga a les instal·lacions de Cornudella de Montsant, per tal de poder apropar als habitants de la zona materials de bricolatge, ferreteria, construcció, pinsos per animals i pèl·lets.

Des de fa dos anys, Trans-Mat Rocamora ha creat una nova part comercial: Glass Mont. Una empresa dedicada a la venta i distribució de tota mena d’ampolles de vidre (vidre estàndard i vidre especial) amb la missió de proveïr ampolles de qualitat als productors de vins, olis i licors del territori.

El més important per nosaltres és poder oferir un servei personalitzat, apropar els nostres productes a la gent del territori i seguir fent créixer la nostra empresa familiar.